Tietoa messuista

Messuisäntä

Pohjois-Suomen Joulumessujen messuisäntänä toimii pohjoinen paikallisradiokanava Radio Sauna. Radio Sauna on Oulusta ponnistava mukavaan musiikkitarjontaan nojautuva perinteinen radiokanava.

Idea

Idea joulumessujen järjestämiseen nousi virtuaalimessujen kovasta suosiosta korona-aikana. Näimme tässä selvän markkinaraon mihin sukeltaa ja tuoda jouluinen virtuaalimessuformaatti radiolla laajennettuna pohjoisen some- ja radiokansan koteihin ja työpaikoille.

Laajuutta messuformaattiin tuodaan myös ottamalla messuohjelman alustaksi useampi sosiaalisen median kanava. Tällä tarjoamme messuille osallistuvalle yleisölle mahdollisuuden valita oman messukanavansa ja annamme mahdollisuuden osallistua Facebookin ulkopuolellakin.

Messut toimivat uudentyyppisenä äänitorvena paikallisten yritysten jouluviestinnässä ja tarjoavat samalla väylän luoda uusia verkostoja mm. Linkedinissä toimivan messuryhmän kautta.

Radio Sauna

Radio Sauna on saanut kesän ja syksyn mittaan hyvän vastaanoton oululaisten radionkuuntelijoiden keskuudessa ja jouluinen tempaus paikallisyrittäjille tuo uutta mielenkiintoista ja erityisesti paikallista radio-ohjelmaa joulun odotuksen ratoksi.

Messujen toteutus

Pohjois-Suomen Joulumessut järjestetään ensimmäistä kertaa joulukuun 7.-13. päivä kuluvaa vuotta.
Messuareenoina toimivat Facebook, Linkedin, Instagram, YouTube, messujen kotisivut ja FM-radio.

Yhteistyössä

Radio Saunan lisäksi mukana messuhumussa: Redesan, Radio 95, Hostaan, Digitoimisto Pipeline.